4-You Apartments - Metamórfosis

Aankomst 6 oktober | 13 oktober | Prijs € 680,- | Griekenland

Logies

Ryanair - Eindhoven

6 t/m 13 oktober

2 personen

4-You Apartments

Op slecht 150 meter van het strand, van de verborgen parel van Griekenland, Halkidiki vind je het strand van Metamorfosi. Het appartement complex beschikt ook over een zwembad. Na het zonnen op het strand even lekker afspoelen. Op ongeveer 6 kilometer van het apartmentencomplex vind je Nikiti. Nikiti is een levendige badplaats. Wat je zeker niet moet vergeten te bezoeken is de grot van Petralona. Deze ligt op 30 minuten van 4-You Apartments. 

Je vliegt om 18.45 uur vanaf Eindhoven met Ryanair naar Thessaloniki. Er is geen ruimbagage bijgeboekt maar jullie mogen beide één stuk handbagage meenemen van maximum 10 kilo. Natuurlijk is er een transfer geregeld van het vliegveld naar het hotel. Je verblijft hier op basis van logies. En er is voor 2-personen geboekt. Deze reis is aangekocht bij Reizendeals. 

Jouw accommodatie in 4-You Apartments

Mocht het lekker warm zijn dan is jouw hotelkamer lekker koel door de airco. In je hotelkamer staat een kitchenette met een magnetron of elekstrische oven, kookplaat en natuurlijk een koelkast. Geen zin om te koken? Gee probleem rondom 4-You Apartments vind je verschillende restaurants. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De badkamers hebben een douchecabine. 

Schitterend in 4-You apartments is het zonneterras. Je geniet hier van een Mythos biertje of een lekker cocktail.

Over deze reis voor een Vriendenprijs 

Aankomst: 6 oktober
Check-out: 13 oktober
Geboekt bij: Reizendeals
Verblijf in: 4-You Apartments
Aantal personen: 2 volwassen
Verblijf: logies

Wij mogen deze reis aanbieden voor € 680,-

Interesse in deze reis voor een vriendenprijs? Neem dan contact op met onze reisspecialisten via info@vriendenprijsreizen.nl of 085 1304 727 (ook voor WhatsApp)