Vliegreis naar de zon voor een vakantie of een stedentrip

Opzoek naar een vliegreis

Bij Vriendenprijsreizen kun je ook terecht voor een vliegvakantie aanbieding. Losse vliegtickets mogen helaas (nog) niet verkocht worden. Een pakketreis mag wel doorverkocht worden. Maar in het geval van een los vliegticket mag dit niet van alle vliegtuigmaatschappijen. Het is dan ook goed om dit vooraf na te vragen bij je luchtvaartmaatschappij.

Ben jij opzoek naar een een goedkope vliegreis? Bekijk ons aanbod vliegreizen

Passagiers zoeken hun zitplaats in de cabine klaar voor hun vliegreis

Goedkope vliegvakantie

Wanneer je opzoek bent naar een goedkope vliegvakantie ben je bij Vriendenprijsreizen aan het juiste vakantieadres. Een vlucht voor bijvoorbeeld een leuke stedentrip naar Barcelona. Ga jij liever op vakantie naar de zon? Vaak ga je voor deze vakantie met het vliegtuig. De vliegreizen bij Vriendenprijsreizen zijn vaak goedkope vliegreizen omdat je deze vliegreis overneemt van iemand anders. Op deze manier red jij het vakantiebudget van deze persoon, en jij profiteert van een goedkope vliegvakantie.

Een vliegreis overnemen

Wanneer je bij Vriendenprijsreizen een vlucht overneemt dan regelen de reisspecialisten dat deze reis op jouw naam wordt gezet. Wanneer je een reis overneemt van iemand via bijvoorbeeld Marktplaats doe je direct zaken met de verkoper. Dit gaat vaak goed maar in sommige gevallen wordt je opgelicht. Door een vliegvakantie via Vriendenprijsreizen te kopen zorgen wij dat alles netjes wordt afgehandeld. Bovendien ontvangt de verkoper pas zijn of haar geld zodra alle reisbescheiden in jouw bezit zijn. Dit is de zekerheid die Vriendenprijsreizen kan bieden.

Airbus klaar voor een vliegreis - Vriendenprijsreizen (1)
Vliegtuig gaat opstijgen voor een vliegreis - Vriendenprijsreizen

Vliegreis boeken

Bij Vriendenprijsreizen vindt je goedkope vliegvakanties in combinatie met hotels. Een verblijf in hotel kan op basis van logies zijn maar ook all-inclusieve. Het is dan ook verstandig om voor je de vliegvakantie aanbieding wil boeken dit goed op te zoeken. Twijfel je? Neem dan hierover contact op met één van onze reisspecialisten. Onze reisspecialisten weten alles over deze vliegreis. Weten wij het niet? Dan nemen wij contact op met de verkoper. Je krijgt dan zo snel mogelijk het antwoord van ons.

Last minute vliegreizen

Maakt het jou niet waar je heen gaat? Beslis jij last minute waar je naartoe op vakantie gaat? Kies je voor een vliegreis of huur je een vakantiewoning? In veel gevallen kun je wanneer je opzoek bent naar een last minute vliegvakantie terecht bij Vriendenprijsreizen. Wij kopen geen vliegreizen in, wij verkopen alleen vliegreizen door. Zie je een mooie vliegvakantie aanbieding? Wacht dan niet te lang want voor je het weet gaat deze vliegvakantie aan je neus voorbij.

Airbus klaar voor een vliegreis - Vriendenprijsreizen (6)
Cabine van een vliegtuig tijdens een vliegreis - Vriendenprijsreizen

Vragen over een vliegvakantie aanbieding

Heb jij een vraag over één van onze goedkope vliegreizen? Of wil jij juist een vliegreis doorverkopen en wil je juist weten hoe het werkt? Natuurlijk helpen onze reisspecialisten je graag bij het verkopen van je vliegreis. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze reisspecialist. 

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een goedkope vliegreis voor een vriendenprijs?

Toch niet opzoek naar een vliegvakantie

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een vakantiehuis voor een vriendenprijs?

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een kampeervakantie voor een vriendenprijs?