Vakantie in Nederland boek je bij Vriendenprijsreizen

Een lastminute vakantie in eigen land

Nederlanders op vakantie in Nederland

Vanwege het COVID-19 (Coronavirus) blijven veel Nederlanders als ze op vakantie gaan in eigen land. Waar je tradiotioneel zag dat veel Nederlands op vakantie gaan naar het buitenland kiezen ze nu voor een vakantie in Nederland. Niet alleen een kampeervakantie in eigen land is populair maar ook de vakantiehuizen op vakantieparken zijn erg in trek. 

Windmolen in de polder - vakantie in Nederland
Grachtenpanden in Amsterdam met spiegeling in de Amsterdamse grachten - Vakantie in Nederland

Er is nog zoveel te ontdekken

Ook Nederland heeft veel moois te bieden. Genieten aan de prachtige kust. Ontdek het heuvelachtige Limburg. Uren wandelen op de veluwe of fietsen in de fietsprovincie van Nederland, Drenthe. Ook een vakantie in  eigen land kan veelzijdig zijn. Ontdek bijvoorbeeld tijdens je vakantie in eigen land het pittoreske dorpje Giethoorn of de vesting Bourtange. Maar je kan natuurlijk ook tijdens je vakantie in eigen land een dagje gaan shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. 

Last minute vakantie in Nederland

Veel vakantiegangers boeken last minute pas een vakantie. Laten de keuze afhangen van het weer maar ook zeer zeker van de prijs. Vaak zag je eind juni maar zeker begin juli dat vakantieaanbieders gingen stunten met de prijzen. Voor de vakantiegangers die het “risico willen nemen om mis te grijpen” een mooie tijd om een goedkope vakantie in eigen land te boeken. Maar voor een lastminute vakantie vakantie in Nederland ben je ook bij Vriendenprijsreizen aan het juiste vakantieadres.

Spuitende fonteinen in de Efteling bij Aquanura - vakantie in nederland
Molens aan het water een toeristische trekpleister voor een vakantie in Nederland - Vriendenprijsreizen

Vakantie in eigen land: waar ga je heen?

Nederland is 41.000 km2 groot. Heeft 12 totaal verschillende provincies. Kortom een vakantie in Nederland biedt voor ieder wat wils. Zo vind je in Nederland genoeg UNESCO Werelderfgoed en bijzondere natuurlandschappen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het Wad bij de Waddenzee. Maar Nederland heeft ook veel nog te ontdekken pittoreske dorpjes en leuke steden. Ook heeft elke provincie wel een aantal leuke steden om in te winkelen. Shopaholics kunnen hun hart hier ophalen. Kortom ook tijdens je vakantie in Nederland kun je heerlijk genieten. Niet eerst uren in de auto, in de file voordat je op je vakantiebestemming bent. 

Ook voor een vakantie in eigen land ben je bij Vriendenprijsreizen aan het juiste adres. Je profiteert bij Vriendenprijsreizen van goedkope vakanties. Op vakantie in Nederland in een vakantiehuisje, op een camping of in een hotel? Wij hebben jouw reis voor een vriendenprijs.

Advies nodig over een vakantie in eigen land

Heb je een vraag over een vakantie in Nederland, neem dan gerust contact op één van onze reisspecialisten. Wij zijn dagelijks telefonisch (085 130 4727), per e-mail en via Whatsapp bereikbaar.

Benieuws naar ons aanbod vakanties in Nederland. Bekijk hier onze reizen voor een vriendenprijs in Nederland. Toch liever buiten Nederland op vakantie? Bekijk hier ons actuele aanbod.

Opzoek naar een vakantie in Nederland?

Bekijk hier ons actuele aanbod vakanties.

Wil je liever persoonlijk contact?


Heb je een specifieke vraag of wil je liever persoonlijk contact met onze reisspecialisten Thomas en Maartje? Wij zijn dagelijks van 09.00 uur tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar op 085 130 47 27. 
De reisspecialisten van Vriendenprijsreizen Thomas en Maartje de Ridder in Disneyland Parijs- Vriendenprijsreizen
Thomas en Maartje de Ridder
Reisspecialisten