Exclusive Lakeside op Terhills Resort by Center Parcs

Aankomst 30 september | weekend | Prijs € 800,- | België

Exclusive Lakeside

30-09 t/m 03-10-2022

5 personen

Dilsen-Stokkem (België)

Exclusive Lakeside

Aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen bevind zich Center Parcs Terhills Resort. Dit vakantiepark van Center Parcs kenmerkt zich door waar luxe en natuur worden gecombineerd. De cottages zoals de vakantiehuizen bij Center Parcs worden genoemd zijn van alle gemakken voorzien en zeer fraai ingericht. Kenmerkend voor Terhills Resort is natuurlijk het schitterende Aqua Mundo. Het Aqua Mundo is voorzien van bubbelbaden, kinderbad en een binnenbad met stroomversnelling. Maar in je eigen cottages is een privésauna. Daarnaast kun je er ook altijd terecht voor ontbijt, lunch, diner of om lekker te borrelen. 

Exclusive Lakeside cottages

“Exclusive” staat misschien wel voor het schitterende panorama uitzicht over het meer. Maar ook de vele extra’s zoals een buitensauna met buitendouche maar ook de Kamado BBQ geven een luxe en exclusieve uitstraling aan deze cottages.  Wanneer je van varen houdt, is het mogelijk om een bootje te huren en deze leg je vast aan je eigen privésteiger. De slaapkamers hebben alle een aangrenzende badkamer. De badkamers zijn voorzien van een regendouche. Bovendien is de keuken voorzien van een NESPRESSO Citiz met melkopschuimer. Toost jij het brood in de broodrooster dan pers ik de sinaasappels met de citruspers. Kortom van alle gemakken voorzien om een weekend heerlijk te relaxen.

Over deze reis voor een Vriendenprijs 

Aankomst: 30 september
Check-out: 3 oktober
Geboekt bij: Center Parcs
Verblijf in: Exclusive Lakeside
Aantal personen: 5 persoon

Wij mogen deze reis aanbieden voor € 800,-

Interesse in deze reis voor een vriendenprijs? Neem dan contact op met onze reisspecialisten via info@vriendenprijsreizen.nl of 085 1304 727 (ook voor WhatsApp)