Yes, de vakantie is geboekt.

Over Vriendenprijsreizen

Als je eenmaal je vakantie geboekt hebt wil je zo snel mogelijk je koffers pakken! Dat gevoel kent iedereen! Je bereidt je voor op die geweldige vakantie waar je het hele jaar hard voor hebt gewerkt. Je zoekt de leukste bezienswaardigheden, dorpjes en uitstapjes op om zoveel mogelijk te zien van jouw bestemming. 

Maar wat nu als je al heel lang uitkijkt naar je welverdiende vakantie en deze door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan? Én als je dan ook nog eens vergeten bent een annuleringsverzekering af te sluiten? Of misschien heb je wel een verzekering afgesloten maar wil de maatschappij jouw reis niet vergoeden omdat je geen geldige reden hebt. Je denkt meteen dat je vakantiebudget als sneeuw voor de zon verdwijnt en je alsnog geen vakantie in het vooruitzicht hebt.

Maar daar is nu een oplossing voor. Het is namelijk wettelijk toegestaan om je pakketreis door te verkopen aan iemand die wél kan gaan. Bied je vakantie aan bij ons en je zult zien dat er graag iemand anders voor jou in de plaats gaat. Het allermooiste is nog dat vriendenprijsreizen alles voor je regelt zodra jij je vakantie hebt verkocht!

Thomas de Ridder

De reisspecialisten van Vriendenprijsreizen

Maartje de Ridder

Wereldkaart - Over ons Vriendenprijsreizen

Over ons

Vriendenprijsreizen is opgericht in 2016. Met doorverkoop percentage van 60% van de aangeboden reizen bij Vriendenprijsreizen zijn wij uitgegroeid tot een succesvol platform voor het doorverkopen van geannuleerde vakanties. Ondanks dat Vriendenprijsreizen een jonge organisatie is hebben wij al een ruime ervaring in de recreatieve sector. Deze ervaring hebben wij opgedaan bij (grote) verhuurorganisaties, diverse campings en tentverhuurbedrijven.

Een reis voor een vriendenprijs

Nog geen vakantie geboekt? En opzoek naar een goedkope vakantie? Dan ben je bij Vriendenprijsreizen aan het juiste adres. Bij ons vind je een reis voor een vriendenprijs. Of je nu opzoek bent naar een all inclusive vakantie, of juist naar een goedkope last minute. De goedkoopste vakantie en reizen vind je bij Vriendenprijsreizen. De reizen voor een vriendenprijs zijn niet per se “goedkoop” maar ze zijn altijd goedkoper dan originele prijs.

Een reis voor een Vriendenprijs - over vriendenprijsreizen

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op via:

Tel: +31 (0)85 1304 727
E-mail: info@vriendenprijsreizen.com

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 21:00 uur.

Waarom Vriendenprijsreizen

  • Persoonlijke service
  • Goedkoper op vakanties
  • Gevarieerd aanbod

"Wij helpen je graag om jouw vakantiegeld te redden. Dat is ons doel!"

Thomas de Ridder
Reisspecialist