Over ons

Yes, de vakantie is geboekt.
Nu kan het aftellen beginnen... toch?

Als je eenmaal je vakantie geboekt hebt wil je zo snel mogelijk je koffers pakken! Dat gevoel kent iedereen! Je bereidt je voor op die geweldige vakantie waar je het hele jaar hard voor hebt gewerkt. Je zoekt de leukste bezienswaardigheden, dorpjes en uitstapjes op om zoveel mogelijk te zien van jouw bestemming. 

Maar wat nu als je al heel lang uitkijkt naar je welverdiende vakantie en deze door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan?
Én als je dan ook nog eens vergeten bent een annuleringsverzekering af te sluiten? Of misschien heb je wel een verzekering afgesloten maar wil de maatschappij jouw reis niet vergoeden omdat je geen geldige reden hebt. Je denkt meteen dat je vakantiebudget als sneeuw voor de zon verdwijnt en je alsnog geen vakantie in het vooruitzicht hebt.

Maar daar is nu een oplossing voor. Het is namelijk wettelijk toegestaan om je pakketreis door te verkopen aan iemand die wél kan gaan.
Bied je vakantie aan bij ons en je zult zien dat er graag iemand anders voor jou in de plaats gaat. Het allermooiste is nog dat vriendenprijsreizen alles voor je regelt zodra jij je vakantie hebt verkocht!

Wij helpen je graag om jouw vakantiegeld te redden. Dat is ons doel!

Een reis voor een vriendenprijs

Nog geen vakantie geboekt? Ook dan ben je bij Vriendenprijsreizen aan het juiste adres. Bij ons vind je een reis voor een vriendenprijs. Wij werken samen met toonaangevende verhuurorganisaties zoals  Vodatent en Férias Holidays. Bij ons vind je niet alleen geannulleerde vakanties die worden doorverkocht maar ook leuke vakanties. Bijvoorbeeld een comfortabel ingericht vakantieappartement in Frankrijk tot een compleet ingerichte safaritent. Deze accomodatie worden aangeboden met mooie kwaliteitsfoto's om de beleving van jullie vakantieaccommodatie nog beter te benadrukken.

De gezichten achter Vriendenprijsreizen

    

 

Over ons

Vriendenprijsreizen is opgericht in 2016. Met doorverkoop percentage van 60% van de aangeboden reizen bij Vriendenprijsreizen zijn wij uitgegroeid tot een succesvol platform voor het doorverkopen van geannuleerde vakanties. Ondanks dat Vriendenprijsreizen een jonge organisatie is hebben wij al een ruime ervaring in de recreatieve sector. Deze ervaring hebben wij opgedaan bij (grote) verhuurorganisaties, diverse campings en tentverhuurbedrijven.

Vakantie boeken 0