Mis geen aanbieding of reistip meer

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet?

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste reizen voor een vriendenprijs? Maar niet alleen aanbiedingen maar ook reistips worden gedeeld door onze reisspecialisten. Een 4-tal keer per jaar schrijven de reisspecialisten van Vriendenprijsreizen ook een blog. 

Wat kun je in de nieuwsbrief van Vriendenprijsreizen verwachten:

  • Reizen voor een vriendenprijs
  • Reistips
  • Aanbiedingen & last minute deals van onze partners
  • Blogs geschreven door onze reisspecialisten
Zonsondergang op het strand in Cadzand Bad - nieuwsbrief van Vriendenprijsreizen

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Ben je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief van Vriendenprijsreizen maar wil jij deze wel graag ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen.

Door op de link “uitschrijven” te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt, schrijf je, je heel eenvoudig uit voor onze nieuwsbrief. Natuurlijk mag je ook altijd een schriftelijk verzoek per e-mail in dienen om uitgeschreven te worden. Wij zullen je gegevens met respect behandelen. Lees meer over je privacy in ons privacybeleid.

Wil je liever persoonlijk contact?


Heb je een specifieke vraag of wil je liever persoonlijk contact met onze reisspecialisten Thomas en Maartje? Wij zijn dagelijks van 09.00 uur tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar op 085 130 47 27. 
De reisspecialisten van Vriendenprijsreizen Thomas en Maartje de Ridder in Disneyland Parijs- Vriendenprijsreizen
Thomas en Maartje de Ridder
Reisspecialisten