Hoe het werkt

Vakantie niet annuleren, maar verkopen:

Vakantie verkopen

Je hebt een vakantie in je bezit waar je geen gebruik van kan of wilt maken én ook nog eens geen annuleringsverzekering afgesloten of je verzekeraar vergoedt de reis niet.  Zet 'm te koop voor een 'vriendenprijs' en je zult zien dat iemand anders graag voor jou in de plaats gaat.  Je bepaalt zelf voor welk bedrag jij je reis wilt ‘verkopen’ (uiteraard mag dit niet meer zijn dan de betaalde reissom). Men heeft zelfs de mogelijkheid een bod uit te brengen op jouw vakantie. Natuurlijk bepaal je zelf of je het bod accepteert of niet.

 

Vakantie verkopen, mag dat zomaar?

Ja, je mag je vakantie verkopen als het een pakketreis betreft, dat wil zeggen een vakantie met minimaal 2 onderdelen, bijv. een vlucht en hotel. Losse vliegtickets verkopen is helaas niet mogelijk (zie "Ticketpech? Geld weg!")

Als je alleen overnachtingen bij een hotel, vakantiepark of camping hebt geboekt kun je dit natuurlijk ook altijd doorverkopen. Hou wel rekening met de voorwaarden van de betreffende aanbieder. De aanbieder staat namelijk vrij om zijn eigen voorwaarden te bepalen. Sommige aanbieders zien het wijzigen van de naam als een annulering. Maar geen zorgen, dit vragen wij voor je na voordat we de vakantie te koop aanbieden op Vriendenprijsreizen. Overige aanbieders zullen hier wijzigingskosten voor vragen.

 

Advies nodig over je vakantie?

Je kunt bij ons GRATIS advies aanvragen wat te doen met jouw geboekte reis. Waar verdien jij je meeste geld mee terug? Annuleren of verkopen?
Wij zoeken het gratis voor je uit! Stuur ons een mail (info@vriendenprijsreizen.nl) met de gegevens van je vakantie OF vul ons contactformulier in.

Hoe verkoop ik mijn vakantie?

Vakantie verkopen!

 

Vakantie boeken 0