Goedkoop kamperen

Goedkoop kamperen

Kamperen is onder de Nederlanders nog erg in trek. Niet alleen trekken de Nederlanders er jaarlijks op uit met een eigen kampeermiddel zoals een caravan, tent, vouwwagen of camper. Maar je ziet ook steeds meer Glamping accommodaties zoals een safaritent of een Coco Sweet. Ook de stacaravans worden steeds luxer en komen steeds dichterbij de comfort van een vakantiewoning. Alleen je hebt wel meer de gezelligheid en de charme van een camping.

Ben jij opzoek naar een een leuke camping? Bekijk hier ons aanbod kampeervakanties.

Kamperen met een tent
Voetballen met opa

Kamperen is voor alle leeftijden

Kamperen is niet alleen leuk in de zomer. Maar ook in het voor- en najaar trekken veel mensen gezellig naar een camping toe. Zo is kamperen echt niet alleen voor oudere die buiten de schoolvakantie gaan kamperen. Maar ook jonge gezinnen gaan steeds vaker naar een camping. Kinderen maken immers sneller contact op een camping en ja heel cliché maar als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben de ouders dat ook. 

Campings worden steeds luxer

Ook de kampeerplaatsen worden steeds comfortabeler. Meer stroom op je kampeerplaats of zelf privé sanitair. Kamperen heeft soms nog het imago van, met de wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw. Maar dit is op de meeste campings verledentijd. Ook de toiletgebouwen op de campings zijn vaak van alle gemakken voorzien. Sommige zijn zelfs helemaal gethematiseerd. En ook aan de allerkleinste kampeerders word gedacht. Vaak is er een speciale peuterruimte waar de kleinste zelf bijvoorbeeld de tanden kunnen poetsen.

Retro camper - kamperen
Wandelen in de bossen

Met je huisdier naar de camping

Op veel campings zijn huisdieren ook toegestaan. Zo kan je trouwe viervoeter gezellig mee naar de camping. Lekker uren lang samen wandelen met je hond. Even wat extra tijd voor je trouwe huisdier. Ga je met je huisdier naar het buitenland, zorg dan dat de volgende zaken geregeld zijn:

  • Je hond heeft een identificatie chip
  • Natuurlijk heeft je hond een huisdierenpaspoort
  • En heeft je hond een geldige rabiësinenting (Tip; pas na 21 dagen mag de hond dan de grens over).

Per vakantieland kunnen er nog aanvullende inentingseisen zijn. Meer informatie hierover vind je op de website van het landelijk informatiecentrum gezelschapsdieren.

Betaalbaar

Kamperen is niet per definitie goedkoop. Zeker de grotere campings hebben vele faciliteiten waar je tijdens jouw kampeervakantie gebruik van kan maken. Kamperen bij de boer of op een minicamping is vaak wel goedkoop kamperen. De reden is dat hier veel minder faciliteiten zijn. Het is net waar je voorkeur naar uit gaat. Een kampeervakantie via Vriendenprijsreizen hoeft niet duur te zijn. Vaak wordt de kampeervakantie goedkoper aangeboden dan de oorspronkelijke prijs. Zou kun je toch goedkoop kamperen. Boek daarom een goedkope kampeervakantie bij Vriendenprijsreizen en red iemand zijn vakantiebudget.

Glamping pod

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een leuke camping voor een vriendenprijs?

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een vliegvakantie voor een vriendenprijs?

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een schitterend vakantiehuis voor een vriendenprijs?