Center Parcs Park Zandvoort

Aankomst 7 november | 4 nachten | Prijs € 450,- | Nederland

VIP

7-11 tot 11-11-2022

1 persoon geboekt (geschikt voor 4)

2 huisdieren toegestaan

Center Parcs park Zandvoort

Voel jij de wind al door je haren waaien? Natuurlijk ga je niet voor het zonnen naar Center Parcs Park Zandvoort begin november. Maar maak heerlijke strandwandelingen met je trouwe viervoeter en geniet van alle luxe en comfort van jou VIP lodge op dit prachtig gelegen vakantiepark van Center Parcs. Het is niet alleen genieten in jouw VIP lodges maar ook schitterende Aqua Mundo op Park Zandvoort. Met 2 glijbanen, een wildwaterbaan en een watercinema is het hier ook genieten. Geen zin om te koken? Bestel een pizza of geniet van verschillende maaltijden in een van de 4 restaurants. 

Jouw VIP Cottages op park Zandvoort

Laten we vooropstellen er is voor één persoon geboekt maar deze luxueze VIP cottages op dit park van Center Parcs park in Zandvoort is geschikt voor 4 personen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Zie jij je al zitten na een heerlijke strandwandeling in je privésauna? Elke morgen worden er verse broodjes aan je cottages bezorgd. Natuurlijk zijn keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket voorzien. Eventueel upgrade van het aantal personen kan extra kosten met zich meebrengen o.a. toeristenbelasting. 

Over deze reis voor een Vriendenprijs 

Aankomst: 7 november
Check-out: 11 november
Geboekt bij: Center Parcs
Verblijf in: Park Zandvoort
Aantal personen: 1 persoon
Verblijf: VIP Cottages

Wij mogen deze reis aanbieden voor € 450,-

Interesse in deze reis voor een vriendenprijs? Neem dan contact op met onze reisspecialisten via info@vriendenprijsreizen.nl of 085 1304 727 (ook voor WhatsApp)