Bieden op een vakantie en ga goedkoop op reis

Bieden op een vakantie

Bieden op een vakantie kan bij Vriendenprijsreizen. Vaak zijn dit last minute vakanties kort voor aankomst. Wanneer je een bod uitbrengt op één van onze reizen werkt het niet hetzelfde zoals bij bijvoorbeeld Vakantieveiling. Als jij een bod uitbrengt kun jij profiteren van een extra korting. Eigenlijk bepaal jij bod uit te brengen op een vakantie bij Vriendenprijsreizen de prijs van de reis voor een vriendenprijs.

Wil jij bieden op een vakantie? Bekijk hier ons aanbod vakanties om op te bieden.

In een grot aan de zee in de Algarve in Portugal - vakantie bieden Vriendenprijsreizen
Boot komt aanvaren richting de oever van Hallstatt in Oostenrijk - Vriendenprijsreizen

Hoe werkt het bieden op een vakantie

Zoals gezegd werkt een bod uitbrengen op een vakantie anders als bij Vakantieveilingen of op bijvoorbeeld Marktplaats. Zodra jij een bod uitbrengt op één van de reizen van Vriendenprijsreizen, neemt een reisspecialist contact op met de verkopende partij. Het kan zijn dat ze het bod accepteren, afwijzen of met een tegenbod komen. Het is dus niet zo dat het je bod overboden kan worden. Elke serieuze bieding op een vakantie zal voorgelegd worden aan de kopers. Jouw bod zal ook niet op de website van Vriendenprijsreizen getoond worden.

Waarom op een vakantie bieden

Als jij op een vakantie bied bij Vriendenprijsreizen redt jij het vakantiebudget van iemand anders. Bij Vriendenprijsreizen worden reizen te koop aangeboden van mensen die onverhoopt zelf niet meer op vakantie kunnen. De meeste mensen hebben geen annuleringsverzekering of geen geldende reden om te annuleren. Door de vakantie aan te bieden bij Vriendenprijsreizen krijg jij de mogelijkheid om een bod uit te brengen op deze reis. Jij neemt deze reis goedkoper over dan de originele aankoopprijs en je red het vakantiebudget van iemand anders.

Venetië in Italië - bieden op een vakantie bij Vriendenprijsreizen
Jong stel met hun fiets op het strand - vakantie bieden Vriendenprijsreizen

Bij Vriendenprijsreizen bieden op een vakantie

Vriendenprijsreizen heeft geen vast aanbod. Een reis op Vriendenprijsreizen staat er vandaag op en kan morgen verkocht zijn. Doordat het aanbod uniek is, is snel handelen zeker gewenst. Doorgaans zijn de reizen op Vriendenprijsreizen kort op vertrek. Zeker bij reizen met aankomst binnen 14 dagen kan het bieden op een vakantie zeer interessant zijn. Wat is jouw deze reis waard?

Bieden op een vakantie altijd goedkoper

Wanneer je gaat bod uitbrengt is het aan te raden om eerst te kijken wat de actuele prijs is. In sommige gevallen is de last minute prijs goedkoper dan de aangeboden prijs op Vriendenprijsreizen. Daarom is het ook verstandig om vooraf na te kijken wat de actuele prijs is voordat je een bod uitbrengt. Bij Vriendenprijsreizen komen er geen extra kosten bij mits dit vooraf gemeld is.  Wanneer je gaat bod uitbrengt, bepaal ook voor jezelf eerst de maximale prijs wat je eraan uit wilt geven. Maar ook of het bod  reëel is. Alleen serieuze biedingen worden voorgelegd aan de verkopers.

Jong koppel bij een ondergaande zon op het strand - Vriendenprijsreizen

Bekijk hier ons aanbod

Wil jij bieden op een vakantie? Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een vakantiehuis voor een vriendenprijs?

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een vliegvakantie voor een vriendenprijs?

Bekijk hier ons aanbod

Ben je opzoek naar een kampeervakantie voor een vriendenprijs?